asuntomessut 2019 kouvolassa

Luulin että en pääse tänä vuonna ollenkaan asuntomessuille, mutta toisin kävikin! Asuntomessut 2019 kouvolassa oli tuota, mielenkiintoisen tylsä. En halua suututtaa ketään ketkä tämän vuoden pitivät, mutta ensimmäinen asuntomessu kokemukseni oli Mikkeli, jossa asunnot olivat erilaista arkitehtuuria, mielenkiintoisia ratkaisuja ja jotain upeaa. Viimeiset kaksi vuotta ovat kyllä hyviä heille, ketkä taloa rakentaa. Itse en taloa rakenna, mutta silti muutamia hyviä ideoita nappailen sieltä ja täältä.

asuntomessut 2019 kouvolassa penkin päälle koristetta keittiön yksityiskohtia keittiön yksityiskohtia

Ideoita mitä jäi parhait en mieleen, olivat ehdottomasti miten puuta oli käytetty seinissä. Kaikki ei omasta mielestäni ollut mitenkään fiksuja, kuten vertikaalisti olevat pienet puupalat. Oikeasti? Sinne kerääntyy pölyä niin paljon että en haluaisi edes ajatella! Pystyssä päin olevat taas, erittäin kauniin näköistä ja ei pölyt edes kerry väleihin. Voiko olla totta, että tämä jäi eniten mieleen? Tietenkin kahden metrin päästä vilkuttelevat naapurit jäivät myös mieleen, mutta tämä nyt on yleistä asuntomessuilla.

Okei, pieniä yksityiskohtia jäi erittäin paljon mieleen. Kauniit astiat mitä inhoaisin yrittää laittaa tiskikoneeseen outojen muotojensa vuoksi, miljoonat makramet jokaisessa asunnossa, ihanat pienet ja yksinkertaiset kasvit. Kyllähän näitä on vaikka mitä!

asuntomessut 2019 kouvolassa tyynyihin kuviota asuntomessut 2019 kouvolassa terassin pöytä

Odotukseni asuntomessualueelta oli täysin erilainen mitä todellisuus vastasi. Odotin enemmän jotain vanhaa ja sitä, että vanha kasarmialue oikeasti näkyisi. Oikeasti silmään iski ihan muutama juttu, jotka tuntui olevan melkein piiloitettu. Kohde 33, mikä oli viimeinen, tuntui oikeasti olevan isoin juttu mitä haluttiin tästä vanhasta paikasta tulevan eniten esille. Pieni mukava baari, missä oli aivan upea tunnelma. Siellä voisin yhden italian sooden juoda, jos en jopa muutamaa. Mutta onneksi siellä oli paljon hyvää ja hienoa, kuten esimerkiksi vanhusten yhteisasuminen. Aivan upea ja hieno idea.

Mutta hei, asuntomessut 2019 kouvolassa ovat jo ohi, mutta ensi vuotta odotellessa!

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.