berliinin ostokset

Ensimmäisen kahden kesälomaviikon toinen viikko vietettiin avomiehen kanssa Berliinissä ja voi että, siinä mukava kaupunki! Kaikki oli niin siistiä ja ystävällisiä. Mutta tästä enemmän ensi viikolla, nyt kurkataan vähän vain noihin mitä pieniä juttuja tuli osteltua sieltä. Ei hirveästi, mutta kumminkin jotain pientä on aina pakko saada. Berliinin ostokset siis!

Harry Potter tossut

Harry Potter tossut. Näitä kaivettiin ja etsittiin pitkin Berliiniä ensimmäinen päivä, kun huomattiin että hotellissa on kivilattia ja vain puolet on lämmitettävissä. Siis tämähän ei mulle käynyt ollenkaan, näin vilukissa kun olen. Pakko oli saada tossut. Nämä tuli vastaan sitten Primarkista onneksi toisena päivänä vahingossa vastaan. Voiko hei hienompia olla? Hintaakin taisi olla 8€? Ehdottomasti menee matkalaukkuun, että seuraavalla kerralla tulee nämä kanssa mukaan.

berliinin ostokset

Kauanko sitä täydellistä mustaa reppua on etsitty? No, liian kauan. Punaisia reppuja on tullut vastaan liiankin paljon mitä on tehnyt mieli hankkia, mutta eiköhän yksi sellainen riitä. Tähän yksilöön ihastuin ensiksi punaisena itseasiassa, kun mustasta mallista ei ollut tietoakaan. Yksi päivä käytiin sitten tuolla Alexanderplatzilla, jossa oli kauppakeskus nimeltä GALERIA Kaufhof ja siellä se oli, aivan liian kalliina ja kauniina. Päivän siitä tätä pohdittiin ja lähtihän se mukaan. Nyt ei tarvi metsästää enää mitään kokoelmaan.

The Body Shop Outlet berliinin ostokset the body shop outlet

kosmetiikka

Luulin että kosmetiikkaa tulisi paljon enemmän ostettua, mutta tässä kaikki. Berliinissä oli todella hieno kauppa nimeltä Douglas, mutta hui kamala niitä hintoja! Ja alennuksissa olevat tuotteet oli kaikki eläimillä testattuja, niin sekin meni sitten siinä. Mutta muutamia helmiä löytyi! Jostain ihan perus ruokakaupasta (taisi olla rewe?) löyty ihanat ihanat pienet ripsivärit, mitä olenkin jo kauan kaipaillut. En itse käytä ripsiväriä paljoa, niin isot tuubit kerkeää aina mennä vanhaksi. Jos näillä kahdella nyt seuraavan vuoden pärjäisi, niin olisin erittäin tyytyväinen.

Viimeiset jutut tuli kaivettua esiin Designer Outletista, mihin mentiin oikastaan pitkälti ihailemaan sitä ”kylätyylistä” rakennelmaa. Harmi kun ei tullut kuvia otettua sieltä, on näkemisen arvoinen paikka! Siellä ikkunashoppailtiin aika paljon, kun liikkeet oli aivan tupaten täynnä. Ei kiinnostanut mennä kurkkimaan edes joihinkin puoteihin, kun jonoa oli ulos asti. Mutta Sketchers ja The Body Shop tuli kierrettyä ja jopa osteltua jotain! Skechersitä uudet työkengät ja kävelyyn, mutta niitä en kuvannut. Perus kenkiä vain! Body Shopista kaappasin mukaani vuoden shampoot ja hoitoaineet, 4,50€ kipale. Ei huono!

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.