heinäkuun suosikit 2019

Huhhuh mikä kuukausi! Berliini tapahtui ja paljon tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa. Tässä siis Heinäkuun suosikit 2019!

heinäkuun suosikit 2019

pienet purkit

Rahka ja vanukkaat ovat sellaisia, mitä rakastan ottaa töihin mukaan. Kumminkin olen vähän kyllästynyt jo valikoimaan kaupoissa niin aloin tekemään sitten omia! Voisin tulevaisuudessa muutamat reseptitkin tehdä näistä, kun olen testannut enemmän erilaisia. Mansikka-minttu on tämän hetken suosikki, aivan ihanaa. Kumminkin, ei okein ollut mitään mihin näitä kokkailuja oikein laittaisin, niin ikeasta hain tälläisiä pieniä purkkeja. Hyviä rahkalle ja vanukkaille, mutta myös muuten säilytykseenkin jos tarve tulee. | ikean pienet purkit

Valkoinen lilja

kukat ja muut kasvit

Miten olen onnistunu heinäkuussa ostamaan aika paljon kukkia ja muita kasveja? En tiedä. Alennuksesta pelastusyrityksiä ja muuten vain ihanan halpa mikä tullut vastaan. Muutama yritys pelastaa mehikasvin lehtiäkin on ollut, yksi vielä elossa. Toivottavasti selviäisi. Kumminkin! Viimeisimmät oli mummulta saadut ihanat liljat. Voi että kun näitä saisi pihan täyteen. Ja muutenkin paljon paljon enemmän kasveja, sitten kun tuo kissa oppisi tavoille että 1. niitä ei syödä 2. multaa ei tarvitse levittää kaikkialle. Liljat ovat turvassa kissalta ja kissa turvassa liljojen myrkyltä, joten älkää huolehtiko. Kaikki kasvit mihin Luna saattaa päästä käsiksi, ovat aina myrkyttömiä.

Skechers Go Walk

Sketchers Go Walk

Uudet kengät tuli hankittua Berliinistä designer outlet storesta. Ensimmäiset mitkä ostin sieltä, oli ihan ok hyvät kävelykengät millä pärjäsin, mutta kun nämä tuli vastaan. Huhheijaa! Oli aivan pakko ostaa melkein heti! Muutamat askeleet ja olin rakastunut. Sketcherssejä olen käyttänyt jo vuosia, ja nyt kun olen näitä käyttänyt melkein kuukauden, ovat ne nousseet suosikeiksi. Nyt jokaista väriä pari kiitos tänne. Tuo pohja on niin pehmeä ja paksu! Näillä kävellessä tulee jopa vähän pitkä olo. | Sketchers Go Walk

heinäkuun suosikit 2019

Kinder Schoko Bons white

Valkosuklaa. Elän valkosuklaalle, kuten elän myös Kinderille. Ja mitä tapahtui kun näin näitä? No, ostin liian vähän. Kaksi pussia oli aivan liian vähän. Voisiko näitä valkosuklaa bonsseja tulla suomeen, koska nämä on täydellisiä? Kinderiä tuli ostettua erittäin mukava määrä Berliinistä, mutta ainoa jäi harmitsemaan näiden vähäisyys. Taitaapi meinaan olla parhaita mitä olen syönyt merkiltä.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.