huhtikuun suosikit 2019

Pitkään aikaan en ole yhtäkään suosiakkia täällä jakanut, mutta nyt jatkuu! Huhtikuun suosikit 2019! Nämä on ehdottomasti mun suosikkipostauksia, lukea ja kirjoittaa. Aina saattaa jotain uutta katsos löytyä! Kaikki tässä ei ole juuri viimeisen kuukauden aikana löydettyä, vaan tauon aikana aktiivisesti käytössä olleita juttuja. Aloitetaanpas kauneudella!

huhtikuun suosikit 2019

Kosmetiikka

The Body Shop Nourishing Night Cream | Tykkään tästä aivan tajuttomasti! Ei niin tuju mitä tykkäisin yleensä käyttää, mutta kesälle aivan täydellinen. Kun ilmat alkaa lämpeämään, mun iho alkaa pikkuhiljaa tasaantumaan eikä posket ole enää kuivat möllykät. Kumminkin, pientä kuivuutta löytyy aina, niin yövoiteet on aina huippuja. Tämä kevyt Body Shopista on ollut nyt käytössä ja tykkään!

Andalou Naturals Turmeric + C Enlighten Serum | Kevyt, tuntuu kosteuttavan ja raikastavan. Tuoksu voisi olla vähän parempi, mutta muuten, todella mukava tuote ja mielyttävä laittaa, etenkin jonkun maskin jälkeen.

Kicks Cranberry huulikiilto | En oo mikään suurin huulikiiltojen ystävä, mutta kerran Kicksissä käydessä tälläinen herkku oli alennuskessa. Tietenkin ostin, kun myyjä sanoi ”jos jotakin pitää kokeilla, se on tämä.” Ja no, tässä ollaan. Kiivi ja tämä hankittu, ja tätä hankin lisää. Ei ole tahmea, tuoksu aivan ihana ja pitää huulet hyvänä pitkin päivää. Eikä kiiltoa ole liikaa, vaan juuri sopivasti.

huhtikuun suosikit 2019

Hiukset

DS Blond Shampoo | Pitää heti tunnustaa, että en käytä tätä blondaamiseen, vaan sen kylmyyden säilyttämiseen violeteissa/sinisissä hiuksissa. Oon erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen, koska pigmenttiä löytyy ja paljon. Sormet aina ihan siniset sen illan mitä tätä käytän! Siksi noin kerran viikossa tätä vain käytänkin, ja muuten normaalia shampoota. Tuote on myös siitä hyvä, kun ei kuivata.Valitettavan moni hopeashampoo meinaan kuivattaa hiuksia aika paljon…

IdHAIR BELONGER käsi- ja hiusrasva | Ihan ihme tuote. Niin outoa, että hiuksiin ja käsiin käytetään samaa rasvaa. Öljyt ymmärrän, mutta tämäkin! Silti, huippua tavaraa. Sain tätä synttärilahjaksi ystävältäni, ja siitä asti oon käyttänyt tätä luomaan vähän tekstuuria hiuksiin jos olen käynyt aamulla suihkussa. Tuoksukin on kuin purkkaa!

huhtikuun suosikit 2019

Elämä

Ja viimeinen, suklaa ja jäätelökarnevaali. En muuta sano, kun että voi voi että! Niin herkkua oli käydä taas maistelemassa jäätelöitä ja suklaita! Nämä jäljellä enää ostetuista. Voisko joku vaan taikoa näitä mulle aina lisää?

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.