käytettyjä tuotteita

Nyt vaihtuu kieli täälläkin suomeksi! En tiedä miksi, ei ole ollut vain fiilistä kirjoitella niin paljon englanniksi. Tai millään kielellä oikeastaan. Alunperin lähdin englannin kielellä koska halusin vahvuutta puhua ja kirjoittaa sitä, mutta lopulta, käytän sitä muutenkin niin paljon, että en saanut niin paljon irti siitä loppujenlopuksi. Ja nyt haluan pitkälti kirjoittaa juuri niin kuten haluan.

Anyways, blogi ei aijo muuttua mihinkään suuntaan muuten. Kieli vaihtuu takaisin kotikieleksi. Onneksi ei ole oikeastaan edes seuraajia, niin kukaan ei siitä voi ainakaan tulla harmittelemaan. Mutta kumminkin! Parin kuukauden tauon jälkeen oon takaisin blogin puolella, paljon fiksumana HTML, CSS ja JavaScriptin kanssa, muuta en olekaan tuona aikana tehnyt tai oppinut, mutta edes jotain! Jatketaan siis kuten aikasemminkin, tällä kertaa käytettyjen tuotteiden kanssa.

käytettyjä tuotteita

The Body Shopin tuotteet voitaisiin kurkata heti ensimmäisenä! Stockmannin alennuksista bongasin joskus tämän Fuji Green Tea hoitoaineen, ja ai että tykkäsin! Värjätyillä hiuksilla kun menen, niin tykkään vaihdella paljon erilaisten hoitoaineiden välillä. Hiuslaatuni on erittäin normaali, latvat välillä vähän kuivat. Tämä oli erittäin loisto pitämään hiukset pehmeinä ja hyväkuntoisina. Tuoksusta plussaa! Ostanko uudestaan? Kyllä. 

Voi dödöt. Näitä on tullu koluttua läpi ihan julmaton määrä ja viimein löysin taas yhden mikä toimii. Se nimittäin on White Musk dödö. Mulla on ihan hirveitä ongelmia hienhajun kanssa, ja jos ei dödö toimi, aivan kuin kissa olisi kussut päälleni. Oon vuosia käyttänyt sellaisia ihan ok toimivia, kun ei ole kunnon löytyny. No, sitten löytyi The Body Shopin mansikka, aivan taivaallinen. Lopetettiin. Sitten tuli Lumenen cranberry, ja sekin lopetettiin! Voi hitto jos tämä unelma nyt lähtee. Tuoksu ei ole sellainen mikä omaa nenää mielyttää hirveästi, mutta se toimii. Ostanko uudestaan? Neljä varalla jo. 

käytettyjä tuotteita

Seuraavaksi yhteen suosikkimerkeistäni, Lumeneen.

Joulukalenterin tuotteita on käytetty ja tykätty! Joitakin käytettyjä en ole muistanut säilyttää, vaan olen pistänyt suoraan kierrätykseen. Mutta nämä säilytin, ja hyvä niin. Ensiksi kurkataan Harmonia puhdistusvaahtoon! Tykkäsin tästä ihan tajuttomasti. Tuoksu on erittäin hyvä, tuote oli hento iholla ja kokonaisuudeltaan erittäin mielyttävä. Puhdisti hyvin. Ostanko uudestaan? Pitäisi kyllä ostaa!

Sitten tämä seuraava unelma talvelle. Uudistava yövuode. Oi että! Talvisin mun poskipäät on kuivat kuin hiekkaa, erittäin kuivaa ja inhottavaa. Joulukalenterista tuli yövoide mitä jokainen ilta pistin poskille, ja aamulla innoitsin kun ei hilseillyt. Unelmaa! Tuoksukin on erittäin mukava, ja koostumus oli mukavan paksu yörasvaksi. Ostanko uudestaan? Ehdottomasti talven tullessa. 

käytettyjä tuotteita

Juaran kasvojenpuhdistusaineen sain Kinder beauty boxista. Tuote kesti erittäin kauan, vaikka tuntui että sitä lorahti laittaessa todella paljon kädelle. Erittäin nestemäistä, eikä hajussakaan kehumista ole, vähän liian saippuamainen. Mutta puhdistuslaatu, aivan huippuluokkaa. Tätä en löytänyt suomalaisista nettikaupoista ollenkaan, jos joku tietää, voisi vinkata koska tarvitsen. Oli erittäin kiva suihkussa käyttää! Ostaisinko uudestaan? Alennuksesta voisin napata yhden.


Pinterest | Instagram | Bloglovin

10/03/2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.