kurkkaus filofax notebook pocket

filofax notebook pocket

Kävin tuossa pari viikkoa takaperin täällä Tampereella sellaisessa kaupassa kun Vihkokauppa. Vihkokauppa sijaitsee Hämeenpuistossa numerolla 31, samalla sen kurkatessa, kannattaa myös käydä aivan ihana kaktus/mehikasveihin keskittynyt kukkakauppa nimeltä Opuntia. Suosittelen molempia. Kumminkin, Vihkokauppaan eksyin ihan vain hakemaan itselleni uutta pientä vihkoa ja ystäväni siskolle vihkoa. Vähän selaillessani ja epätoivoon vaipuessa, tuli vastaan Filofax Notebookit. Aivan ihania pastellioksennuksia ja olin aivan myyty. Hinnaltaan nämä ovat siinä 14,95€ – 17,50€. Tässä on kurkkaus filofax notebook pocket.

Kuten jo sanoin, värivalintoja oli vaikka ja mitä. Itse valitsin tämän Duck Egg värin koska se oli yksi halvemmista, ja väri nyt vain iski. Erittäin suloinen!

kurkkaus filofax notebook pocket filofax notebook mildliner

Suurimmaksi syyksi miksi valitsin Filofaxin notebookin, oli sivujen paksuus ja muokattavuus. Vihossa on 100g paperia, mikä on paksumpaa mitä monissa muissa pienissä mitä katselin. Ei silti liian paksua! Eikä kynien ghostauksesta mitään tietoakaan, aivan ihanaa. Olen tässä kokeillut jo Mujilla, Microneilla ja Mildlinereilla, eikä mitään näy toisella puolella.

Sitten se paras osa, tähän saa ostettua lisää sivuja tarvittaessa, sekä irroitella niitä miten haluan. Olen juuri sellainen sivujen mokaaja kuka ei osaa kirjoittaa mitään oikein, ja inhoan turhia sivuja mitä en tarvitse enää. Kuten vaikka ”turhat” muistiinpanot. Joskus tarvitsen vain niitä sen päivän enkä tulevaisuudessa. Toiselle puolelle myös sellaisia siis ja täytettynä kierrätykseen, ilman että rikon koko vihkon sivun repimällä.

Ensiksi ostin vain pari pisteellistä nippua sivuja, viivallisen, ruudullisen ja kuukausiaukeaman. Ensi vuodeksi on kyllä pakko hankkia myös varmaan vuosinäkymät. Lisäsivujen hinnatkaan ei päätä huimaa, kun niitä ei koko ajan tarvitse ostaa. 4,40€ on ihan ok hinta näistä todellakin.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.