mini happy planner – sprinkle kindness

sprinkle kindness

Uusi kalenterivuosi alkanut, yas! Tässä kuussa alkoi uusi pohja kalenterissa, ja pitäähän se tulla esittelemään. Vaikka sen suurimman kalenteriharrastuksen ja miiteissä kiertämisen lopetin, ei se itse harrastus sieltä mihinkään ole lähtenyt. Tälle vuodelle hankin taas mini happy plannerin, jonka olen huomannut erittäin käteväksi pöytäkalenteriksi. Eihän tätä mukaan voi ottaa renkaidensa takia, mutta ei sen tuosta pöydältä tarvi edes lähteä mihinkään.

| Mini Happy Planner Sprinkle Kindness

Ensimmäisenä näissä Happy Plannereissa lähden katsomaan sitä että niissä ei todellakaan saa olla mitään härpäkevärejä keskellä tai muualla. Mahdollisimman simppelit värit viikkosivuissa on pakollinen juttu, että voin edes keskittyä siihen sivuun! Haluan myös itse päättää värit mitä käydän tarroissa sillä viikolla, ilman että kauhukssani katson erilaisia sekaisia värejä ja kuvioita, miettien miten peitän ne. Löytyi niitä jopa yksi, sillon kun kalenteria etsin. Ja tässä se on!

mini happy planner - sprinkle kindness mini happy planner - sprinkle kindness

Olin aivan innoissani kun huomasin kuukausisivun olevan tuollaine träkättävä taas. Mikä on aivan mahtavaa, jos muistaisin täyttää niitä enemmän kuin jokaisen kuukauden juomaksi ”pepsi max”. No, tälle kuulle saan myös katsottavaksi Stranger Things 3. Suosittelen sitä muuten erittäin paljon, jos haluaa olla itkevä sotku taas kerran. Olisi tuohon kyllä mukava alkaa listaa enemmän, jos osaisi ja muistaisi…

Viikolle taas, elän tuolle aukeamalle! Vasemmalla puolella tilaa kaikelle turhalle ja ei niin turhalle listattavalle tilaa, mitä jopa muistan ja tarvin täyttää. Ja koska mulla ei ole ikinä noin paljoa ostettavaa, voin myös vain hyvän tilan ansiosta lättää tuohon tilalle vaikka siivoustarran. Mahdollisuuksia on niin paljon! Toinen iso syy oli tuo oikean puoleinein ruokalista. Sitä on tullu mietittyä jo vuosia että miten saataisiin oikeasti suunniteltua ruokia enemmän kun muutamaan päivän, niin tämä on siihen hyvä. Sitten kun se lukee paperilla, sitä on vaikea alkaa muuttamaan ilman että tulee sotkua, eli ei kannata alkaa vaihtelemaan ruokia.

Olen tästä kalenterista kyllä erittäin tyytyväinen, ja uskon että lähtee tuolla pohjalla vauhdilla kulumaan uusi kalenterivuosi. Hyvältä nyt alkuun ainakin tuntunut!

18/07/2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.