pari paikkaa berliinistä

pari paikkaa berliinistä

Okei, kuten jo mainitsinkin, olin Berliinissä äskettäin. Ostokset on jo jaettu blogipostauksessa, mutta nyt pitää antaa ilmi pari paikkaa berliinistä! Me ei hirveästi käyty missään, kun ajatuksena oli ihan vain viettää aikaa ja rentoutua. Mutta tuli kumminkin vähän kurkattua paikkoja.

Burgermeister

Elän tälle ravintolalle niin paljon, että käytiin parikin kertaa. Heillä on ainakin kaksi ravintolaa eläintarhan lähellä, ja me kävimme siinä pienemmässä pari kertaa. Isompaan pitää mennä tulevaisuudessa, jos Berliiniin eksytään. Hinta kohtaa laadun aivan täydellisesti. Näiden burgerit ja ranskalaiset, elän! Kannattaa maistaa juustoburberia pekonilla, sekä ranskalaisia juustolla ja pekonilla. Niin hyvää!

Berlin Zoo

En kestä, näin pandoja! Niin söpöjä ja ihania että en kestä! WelcomeBerlin kortilla saatiin hyvät alennukset vierailusta, niin olihan täällä pakko käydä. Jos eläintarhat kiinnostaa, niin suosittelen. Täällä meni päivä ihan vain katsellessa ja ihastellessa eläimiä. Akvaariokin kurkattiin, mutta kyllä muut on varmaan vielä voittanut. Ötökät oli hauskoja siellä, että ne on kurkkaamisen arvoisia. Mutta eläimien kanssa suosittelen välttämään ruokinta-aikoja, ihan naurettavat jonot ja mahdoton päästä niitä näkemään.

AquaDom & SEA LIFE

Olihan mun pakko käydä Sea Life kurkkaamassa, ja vielä kun tämäkin kuulu siihen WelcomeBerlin korttiin. Sea Life kiehtoo aina mua, kun olen jonkun lähellä. Heidän koristelut ylettyy koko paikkaan, eikä pelkästään niihin akvaarioihin. Kaikki on niin nätisti tehty ja pieniä yksityiskohtia oli kaikkialla. Parhaat akvaariot on aina ne mistä pääsee kävelemään alta, ja oi että siellä oli sellainen myös! Elän! Mutta oliko paras sittenkin tuo AquaDom? Ehkä? En tiedä. Siellä kannattaa käydä!

Shoppailu

Shoppailusta en osaa sen enempää sanoa kuin että kannattaa käydä oikeastaan kaikki ostoskeskukset mitä googlessa kehutaan. Oma suosikki oli Mall of Berlin, KaDeWe ja GALERIA Kaufhof. Kaikki liian kallista, mutta ihana katsella.

18/07/2019

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.