projekti tuotteita loppuun osa 1

Pitkään olen näitä ”projekti paneja” kattonut ja seurannut, missä siis ideana on ottaa muutamia tuotteita super aktiiviseen käyttöön ja yrittää saavuttaa se pohja. Näin sen ainakin olen ymmärtänyt. Itse en meikkejä hirveästi käytä, oikeastaan vain huulipunaa ja vähä highlightia poskiin. Joten tietenkin ajattelin että no, ihonhoidosta on kertynyt tuotteita aika paljon ja niistä paljon tykkään, niin miksi en siitä aloita tekemään ”project pania.” Suomalaistin vähän nimeä, ja syntyi projekti tuotteita loppuun osa 1. Tässä yritäin jokainen kuukausi päivitellä miten on edennyt ja mitä on tullut käytettyä loppuun, ja mitä uusia tullut. Otin kuusi tuotetta kerralla kiertoon.

projekti tuotteita loppuun osa 1

The Body Shop Strawberry Body Butter / 50ml | Kissankarvoilla höystetty jo valmiiksi, onneksi kuvassa ei näy niitä muutamaa. Otin tämän pienen body butterin mukaan projektiin heti alkuvaiheessa, koska tuotetta yritän alkaa pitämään mukana mahdollisimman paljon. Ei ikinä tiedä millon tarvii vähän paksumpaa rasvaa! Yritän myös saunan jälkeen alkaa rasvaamaan itseäni enemmän. Tuote on melkein käyttämätön vielä.

Lumene Nordic-C Valo Glow Reveal kosteusvoide / 15ml | Aivan ihanan tuoksuinen. Tällä hetkellä mukana kulkeva kasvorasva, joka on aina repussa mukana. Harmi kun ei ole spf tässä, mutta silti erittäin oiva rasva. Pohjat jäljellä.

projekti tuotteita loppuun osa 1

Andalou Naturals Turmeric + C Enlighten Seerumi / 32ml | Elän tälle tuotteelle. Niin ihanan tuoksuinen, kosteuttaa kasvoja ja pitäisi kirkastaa? Olen vähän huono huomaamaan tätä ”kirkastavaa” efektiä, mutta ehkä se sitäkin tekee. Tätä on ollut mukava laittaa aamuisin keveytensä vuoksi, ja tulen varmasti ostamaan tulevaisuudessa myös jos jostain vastaan sattuu. Tuotteesta vielä vähän yli puolet jäljellä.

Lumene Nordic Hydra silmänympärysgeeli / 5ml | Silmänympärysgeelejä olen vasta vähitellen alkanut käyttämään, ja olen kyllä tykännytkin. Tämä tuote esimerkiksi on erittäin viilentävän tuntuinen, mistä tykkään todella paljon. Tätä olen jo puoleen väliin saanut käytettyä, ja ehdottomasti kun olen käyttänyt niin joskus tulen uuden ostamaan!

Milloinkohan olen viimeksi käyttänyt jonkun ihonhoitotuotteen oikeasti loppuun?

Lumene serium

Lumene Artic Dew Tehokosteuttava Seerumi / 30ml | Seerumit on yks mun suosikkituotteista käyttää ja tämä nousee melkein suosikiksi. Tuotteesta ei oikeastaan ole edes hirveästi jäljellä, pohjat vain. Mulla on tästä sample kaapissa, ja otan kyllä heti käyttöön kun ensimmäinen purkki loppuu. Niin mukavan tuntuinen kasvoilla ja helppo levittää!

Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic | 250ml | En ole tähän vielä ihan päässyt mukaan, vaikka olen yrittänyt. Pitäisi vaan jaksaa jokainen päivä tätä laittaa ja muistaa käyttää, jos vaikka pääsisin tähän ”kulttiin” mukaan mistä olen paljon kuullut. Tuote antaa kyllä erittäin mukavan tunteen kasvoille sitä laittaessa, mutta suuria eroja en ole huomannut. Mutta, nyt alkaa kunnon käyttö! Katsotaan ensi kuussa mitä on tapahtunut. Pullossa vielä yli puolet jäljellä.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.