tämän hetken parhaat pelit

tämän hetken parhaat pelit

Mulla on tietyt pelit aina mitkä kiertää ja kiertää, niitä joihin aina palaan. Onhan tässä muutama uutuuskin, joita olen viimeisinä päivinä pelannut erittäin paljon. Ihan harmittaa, miten pelimaailma on nykyään uutuutta ja uututtaa putkeen, ilman että vanhoja muistellaan. Onhan se hyvä että niitä tulee, mutta silti. Muistakaa välillä kiertää ja palata peleihin, mitä ette ole läpi pelanneet. Tai aloittakaa alusta! Tässä tämän hetken parhaat pelit.

Kunniamaininnaksi pitää sanoa vielä Wizards Unite, Pokemon Go ja ikisuosikki Skyrim.

tämän hetken parhaat pelit

Fantasy Life (Nintendo 3DS)

Yksi mun ensimmäisistä Nintendo 3DS peleistä, minkä kerran pelasin jo loppuun. Fantasy Lifessa suurin idea on valita elämä ja tehdä tehtäviä sitä mukaan, minkälaisia annetaan, samalla kun autat kaupunkien muita henkilöitä hankkimaan tavaroita tai hävittämään esimerkiksi susia. Mitä pidemmälle etenee, sitä enemmän tulee haastavempia tehtäviä ja vastustajia. Tarinakin tässä on, mistä en niin välitä. Eniten tässä pelissä pidän tuosta etenemisestä ja tehtävien tekemisestä.

Best Fiends (iOS)

Okei, tämä on vähän kausipeli, koska pelaan yleensä eventit läpi ja odottelen seuraavaa. Helppo nopea ”bussipeli”, mikä kestää ihan muutaman minuutin. Mukava peli missä ei tarvitse maksaa senttiäkään että eteenpäin pääsee. Vipiksikin joskus pääsee palkinnoksi, joka on aivan mahtavaa!

tämän hetken parhaat pelit

Super Mario Odyssey (Nintendo Switch)

Viimeisin peli minkä olen ostanut, ja olen aivan koukussa. Avoimet maailmat ovat peleistä mun suosikkeja, ja Mariot ovat vain legendaarisen hyviä. Ne kaksi yhdistettynä, kyllä kiitos. Pitkään odottelin että Super Mario Odyssey tulisi alennukseen mutta ei, se ei vaan tullut. No, ostin sitten koko hinnalla ja olisi pitänyt aikaisemmin. Niin hyvä peli, vaikea kertoa oikein muuta kuin avoin maailma, Super Mario ja siisti hattu.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (xbox)

Miten tämä tuntu lapsena niin paljon helpommalta? Nyt olen ihan mitä hittoa kun en pääse pitkään aikaan yhtä kenttää läpi! Välillä vähän taukoa pitää ottaa niistä vaikeista, ja myöhemmin uudestaan ja puf, kenttä läpi. Kumminkin, remasteroidut pelit on kultaa ja haluaisin vielä monesta monesta muusta pelistä remasteroidun verison. Crash Bandicoot on hyvä alku.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.